norcikulinaria

Könnyen, gyorsan, finomat....

borosmazsolas_csirke2.jpg

 

Boros, mazsolás csirke

Hozzávalók (4 főre):

  • 2 dl édes vörösbor
  • 3 ek rum (elhagyható)
  • 2 ek cukor
  • 10 dkg mazsola (én többet szoktam)
  • 4 csirkecomb
  • 6 dkg vaj
  • 1 púpozott kk liszt

Elkészítés:

  1. A borban a rumot és a cukrot kevergetve feloldjuk, a mazsolát beleszórjuk, és 1-2 órán át (inkább egy éjszakán át) duzzadni hagyjuk.
  2. A combok bőrét lefejtjük, a húst besózzuk, majd a vajon megpirítjuk.
  3. A mazsolát áztatólevével együtt hozzáadjuk, és a húst lefedve kis lángon puhára pároljuk.
  4. Utána a combokat kiszedjük, levét pedig egy kevés vízzel simára kevert liszttel besűrítjük.

A megmaradt bort kínáljuk hozzá.

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 1
Heti: 1
Havi: 1
Össz.: 1 947

Látogatottság növelés
Oldal: Ételek
norcikulinaria - © 2008 - 2025 - norcikulinaria.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »